Samstag, 31. März 2012

Het zuur en Gastroesophageal Terugvloeiing Ziekte (GERD)


Het zuur Feiten

Ondanks zijn naam heeft het zuur niets te zien met het hart (hoewel sommige van de symptomen gelijkaardig naar een hartaanval zijn). Het zuur is een irritatie van de slokdarm die wordt veroorzaakt door zuur dat terugvloeiingen (komt op) van de maag. Het zuur is ook een symptoom van ernstiger gastroesophageal terugvloeiingsziekte of GERD.

Wanneer slikkend, gaat voedsel Beneden in de keel en door de slokdarm naar de maag voorbij. Normaal noemde een gespierde klep de lagere slokdarmkringspier (LE) opent voedsel in de maag toe te staan (of toe te staan uitbraken); dan het sluit opnieuw. Dan geeft de maag sterke zuren vrij te helpen het voedsel te analyseren. Maar indien de lagere slokdarmkringspier te dikwijls opent of sluit niet strak
genoeg, maag zure blikterugvloeiing of sijpelt terug in de slokdarm, die beschadigt het en het brandende gevoel veroorzaakt dat wij als het zuur weten.

Niet alleen kan maagzuur in de slokdarmredenhet zuur, maar het kan ook zweren, beperkingen veroorzaken (kan vernauwen) van de slokdarm, en kanker van de slokdarm.

De meeste mensen hebben het zuur vroeger of een andere gevoeld. Inderdaad bericht de Amerikaan Gastroenterological Vereniging dat meer dan 60 miljoen Amerikanen het zuur/GERD symptomen tenminste eenmaal elke maand ervaren. Hoewel ongemakkelijk, poseert het zuur een ernstig gezondheidsprobleem voor de meeste mensen niet gewoonlijk.

Nochtans, indien het zuur symptomen frequent en voortdurend gebeuren, kan het een teken van een ernstiger probleem, zoals gastroesophageal terugvloeiingsziekte (GERD) zijn. GERD is een chronische terugvloeiing van zuur in de slokdarm. Linker onbehandelde, kan GERD een gastheer van complicaties, inclusief esophagitis, slokdarmzweren, heesheid, chronische longziekte en de slokdarm van Barrett veroorzaken (een verandering in de voering van de slokdarm die het risico van ontwikkelingskanker van de slokdarm toeneemt).

Het zuur Symptomen

Het zuur heeft enkele symptomen, inclusief:

Een verbrandengevoel in de borst slechts achter het borstbeen dat gebeurt nadat gegeten heeft en duurt enkele minuten tot enkele uren.

Borstpijn, voornamelijk nadat over buigend, liggend beneden of eten.

Verbrandend in de keel -- of hete zure zure of zout-proevende vloeistof aan de rug van de keel.

Moeilijkheid slikkend.

Gevoel van voedsel die in het midden van de borst of keel "steekt". Deze symptomen naar uw dokter te berichten is gewoonlijk iedereen die voor uw dokter wordt nodig om het zuur te diagnosticeren. Nochtans, kan uw dokter speciale tests zoals endoscopie verrichten of pH kan controleren vast te stellen dat de strengheid van uw probleem of uw behandeling te controleren.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen